Mesaj către cititor:

Bun venit!
Întreg conținutul acestui blog îmi aparține, cu excepția imaginilor și a situațiilor în care precizez altfel. Dacă totuși copiezi ceva de aici, menționează-mă drept sursă.

Lecturi plăcute!

marți, 7 august 2012

Recapitulare Literară 3


Din nou marți, din nou recapitulare literară.

16 ianuarie 2012 era ziua în care postam recenzia volumului Irezistibil, scris de Dan Coman, volum ce reunește 5 proze scurte, primele după atâtea volume de poezie. Cartea cuprinde 5 povestiri de proza moderna, fiecare creată pe un schelet autobiografic, sau cum spune Teodor Dună pe coperta cărții: “cu acest volum straniu și deconcertant, Dan Coman a scris prima <<autoficțiune fantastică>> din literatura română.”



19 ianuarie 2012 vă mai amintiți de această dată? Eu unul da, pentru că atunci am postat recenzia unei cărți absolute uluitoare: Istoria Lecturii de Alberto Manguel. Citiți! Ignorații pe neștiutori și neinițiați, nu vă lăsați descurajați de comentarii răutăcioase și remarci acide, citiți indiferent de părerile celor din jur, indiferent dacă vă cred săriți de pe fix, tocilari, ciudați, trăzniți sau nebuni, voi ca cititori știți mai bine. Fiți nebuni dar cu carte!

25 ianuarie 2012 Bestiar-Salată orientală cu universitari închipuiți de Lucian Bâgiu. Cartea e un pseudo-roman cu referințe culturale elitiste folosite de cele mai multe ori la crearea unui umor inteligent și bine îmbinat în realitatea textului.



03 februarie 2012 Romanul lui Aurel Cărășel, Vânătoare de noapte primea o recenzie bine-meritată. Gareth Miller Morgan este defapt ultimul dintre creatori, ultimul om rămas pe planetă a cărui responsabilitate e să reinițieze, la intervale stabilite, aceeași secvență făcându-i pe toți să trăiască aceleași vieți, fără posibilitatea de a evolua, la infinit.


Ca întotdeauna, sub titlurile cărților prezentate, se ascund linkurile spre recenzii care nu așteaptă decât un click pentru a se dezvălui.
Vă doresc să aveți cât mai multe lecturi plăcute!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Important!

Pe acest blog au fost activate comentariile Google Plus. Pentru a lăsa un comentariu este nevoie să vă autentificați cu contul google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...