Mesaj către cititor:

Bun venit!
Întreg conținutul acestui blog îmi aparține, cu excepția imaginilor și a situațiilor în care precizez altfel. Dacă totuși copiezi ceva de aici, menționează-mă drept sursă.

Lecturi plăcute!

miercuri, 19 decembrie 2012

Recenzie: Kim Edwards - Fiica Tăcerii

Prin intermediul acestui post vreau să fac două lucruri:

1. Vă pun la dispoziție recenzia mea pentru cartea „Fiica Tăcerii” scrisă de Kim Edwards și publicată la Rao în 2009. Mai jos aveți începutul recenziei:


În 1964, într-o noapte de iarnă doctorul David Henry o ajută pe soția lui să aducă pe lume gemenii lor, un băiat, Paul, și o fată, Phoebe. Fiul, născut primul, e perfect sănătos dar fiica are din nefericire Sindromul Down. Doctorul recunoaște semnele bolii și decide să își trimită fiica la un institut pentru copii cu dizabilități. De ce a făcut acest lucru, care sunt motivele și cât sunt de valide, poate părea greu de înțeles, ca simplu privitor din exterior. Dar David are niște amintiri care poate l-au influențat. Și anume durerea de nedescris a mamei sale, durere pe care a simțit-o atunci când sora lui, June, s-a stins din viață ca urmare a unor complicații cardiace datorate tot Sindromului Down.
Păstrând secretul adânc îngropat în suflet și spunându-i soției că fiica a murit la naștere, consideră că o va proteja pe iubita sa soție, Norah, de o durere sfâșietoare, mai târziu.
Recenzia integrală se află aiciȘi uite că am ajuns la punctul 2:
Pe Serial Readers puteți fi răsplătiți pentru recenziile voastre. 
Ce trebuie să faceți? Să deveniți serial readeri, să deveniți cititori înfocați să demonstrați că lectura e parte din viața voastră. 
Cum? Vă înscrieți în club și postați recenzii pentru cărțile voastre preferate. Detaliile le găsiți în articolul acesta.

Nu uitați că în The Club of Serial Readers puteți vota cartea lunii, dar puteți și să propuneți cărți pentru lunile ce urmează.


Vă urez spor la citit și scris!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Important!

Pe acest blog au fost activate comentariile Google Plus. Pentru a lăsa un comentariu este nevoie să vă autentificați cu contul google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...